Bland Appeninos pastasåser så är Bolognese Rag den mest välkända och mest uppskattade. Den är framställd enligt det traditionella receptet med en bra balans mellan fläsk och nöttkött. Den har rik och god smak. Tillagning: Passar bäst ihop med en ägg taglitelle med mycket struktur. Koka pastan enligt tillagningstiden men lämna den "al dente". Värm under tiden såsen i en stor stekpanna. När pastan nästan är färdigkokt så flytta den till stekpannan och låt pastan och såsen koka samman den resterande tiden av pastans koktid på hög värme och under omröring. Denna sås lämpar sig också utmärkt till lasange.
FORTSÄTT!
Eller Adelante som man säger på spanska. Adelante FORTSÄTTER att leta nya produkter som ska tilltala smaklökarna. Adelante FORTSÄTTER att sätta miljön i fokus och hålla oss till ekologiska produkter i största möjliga mån. Adelante FORTSÄTTER också att gynna lokala producenter i stor utsträckning och vi försöker att hela tiden komma med nya spännande produkter som ska väcka nyfikenhet och intresse utan att göra avkall på kvalitéten. Intresset för matlagning och bra råvaror har under de senaste åren exploderat och hemmakocken har blivit allt mer kräsen. Därför eftersträvar Adelante att sälja och lagerföra produkter som motsvarar dessa krav och förväntningar.
Artikelnummer | AP1007 |
Volym/Vikt | 200g |
Ursprungsland | Italy |
Prisinformation | Alla priser är SEK exkl. moms. |
Vad | Antal | Pris/st | Total |
---|---|---|---|
{description} | {quantity} | {price_pcs} | {price_total} |
TOTAL | {total} |