Om oss

Vi är ett lokalt och inarbetat profilföretag i Karlstad och Värmland och har många års erfarenhet av branschen. Har det mesta under vårt tak: inom profilkläder, present-och reklam, skyltar, dekorer, dekaler, stripning och foliering av bilar mm. Det ska vara kul och enkelt att handla av oss och vi siktar alltid på högsta servicenivå. Med över 10.000 profilprodukter i vår webbshop har vi ett av marknadens största sortiment. Vi har något för alla företag och alla tillfällen!

Sortimentet

På vår hemsida hittar du ett enormt sortiment av profilprodukter. Vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer för att kunna tillhandahålla profilprodukter i alla prisklasser.

Din profil är viktig

Vi hjälper till med märkning av alla slag. Kontakta oss om du har funderingar kring hur just ditt företag kan profilera sig på bästa sätt. Kan vara screentryck, transfer, brodyr, dekaler i olika former, skyltar, fönsterdekorer, stripning eller foliering mm

Service

Tack vare lång erfarenhet av branschen kan vi ge snabba och korrekta svar på dina frågor. Att du som kund är nöjd, är alltid viktigast för oss.


Korta fakta

Bolagsnamn
Reklambutiken i Värmland AB
Org.nummer
5568328537
054-510210
054-510210
E-postadress
desiree@rbprofil.se